duminică, 18 ianuarie 2009

Suntem o natie de prosti care se cred buni la toate, indiferent de domeniu, si care dupa ce luam ceva la bord filosofam mai ceva ca schopenhauer. Le stim pe toate si daca nu le stim oricum ne dam cu parerea si suntem si obiectivi in gandire pentru ca suntem superiori si prin translatie empatici.
Suntem tara in care daca nu suntem buni la nimic ne facem artisti si daca nu ne iese nici cu arta luam o pauza sa ne regasim, caci ne-am surmenat. Avem darul contrazicerii, dar nu ne obosim sa gasim niste argumente ca sa ne sustinem cauza, ci doar criticam pe unul si pe altul si cand ni se pare ca celalalt are dreptate ridicam vocea ca sa il dominam( sau ca celalalt sa cedeze din bun simt si sa ne dovedim inca o data superioritatea). Suntem buni la aruncat 2 vorbe in vant si apoi sa intoarcem spatele si sa fugim de replica celuilalt, sa demonstram ca avem totusi o parere in legatura cu orice si suntem culti in cap, desi habar nu avem cu ce se mananca acel cacat.
Suntem o natie de needucati care in loc sa nu arunce hartii pe jos vin cu o replica indelung gandita:"da' lasa ca tot eu ii platesc pe aia care aduna gunoaiele". Te-ai gandit vreodata parameciule ca poate cineva se scarbeste cand se uita la tine cum flegmonezi pe strada?Ca poate la ma-ta acasa jegosule nu arunci gunoaiele pe jos? Pentru voi as face din nou lagare de exterminare imbecililor, sa va tin pe toti la dus si sa va bag Ziklon B si pe anus daca se poate.
Suntem de asemenea o natie de curve care se dau fete mari si se uita scarbite atunci cand le spui de filme porno, dar se f...ut pe un pachet de tigari in scara blocului.Dar ele o fac din sentimente inaltatoare si pentru ca "iubi" este sufletul lor pereche.Mars!
Suntem o tara de oameni foarte cultivati, mai ceva ca recolta de grau pe anul 2008, ca toti citim coelho ,despre cele 11 minute ale mariei curva si alta literatura de citit pe buda( a se citi de consum).

In principiu nu prea mai avem scapare, caci vorba unui cantec drag mie "sunt multi ai dracu si n-au nicio boala".

6 comentarii:

pufos spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

asa sunt toate natiile crede-ma

luciana spunea...

sunt foarte de acord cu tine! si cum spune yoji mai jos.. toate natiile sunt la fel!
traiesc de 4 ani in alta tara si situatia e exact la fel..dar fiind plecata de mai mult timp si neavand aceeasi obiectivitate pentru ca nu mai sunt la curent cu toate chestiile de acolo..ma gandeam ca situatia in ro e pic diversa..
guess i was wrong..
in ziua de azi toate tarile se i'au una dupa alta ca oile..nu mai conteaza daca sunt exemple bune sau rele..

( oricum am intrat pe blogul tau cazual.. si citit cateva postari si m'am gasit de acord cu tine in multe chestii..:) )

Suntcalm? spunea...

Bate cuba!

Cablaj Imprimat spunea...

Natiile sint toate la fel.Difera doar conducatorii.

. spunea...

Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
* Daca vrei sa ramai insarcinata.
* Dacă doriți să opriți avortul spontan.
* Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
* Dacă vrei să ai o casă fericită.
* Dacă vrei noroc sub orice aspect.
* Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
Ea te va ajuta imediat.
E-mail: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp: +2348032246310