duminică, 15 ianuarie 2012

Arms

Daca as putea alege, as alege sa mor in bratele tale...pentru ca stiu ca nimic rau nu ar putea sa mi se intample cat timp sunt in bratele tale. Si pentru ca simt ca mor cate putin oricum atunci cand imi dai drumul.
Cum poate un simplu gest sa doara atat? Cum se poate simti cineva atat de nesigur atunci cand nu e inconjurat de caldura acelei imbratisari?

Imi cer scuze, pentru ca stiu ca vei citi la un moment dat, pentru toate datile cand nu am apreciat ceea ce faci pentru mine...Astazi, insa, nu am vrut sa iti reprosez nimic, vroiam doar sa te aud..te sunasem asa cum suni un prieten al carui voce stii ca iti aduce comfort...Atat. Iar acum se invarte iar camera cu mine, nestiind unde am gresit...am cerut doar ajutor, asa cum m-ai invatat sa fac.

Un comentariu:

Iasi spunea...

Buna, va scriu pentru a va propune unui schimb de linkuri. Daca doriti sa faceti un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasati-mi un comentariu sau trimiteti-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul. La mine titlul e Bancuri
O zi buna va doresc